“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Jótékonysági Gyermeknap Gála

Author: Főadmin Date: 2017. június 02., péntek 19:56

 

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat idén is megrendezte a már elmaradhatatlan Jótékonysági Gyermeknap Gálát. A rendezvényen közel ezer gyermek élvezhette a nem mindennapi show-műsort, s tapsolhatott kedvenceinek.

Az esemény egyik fő támogatója, a Főpolgármesteri Hivatal képviseletében tiszteletét tette a rendezvényen Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes asszony, aki mindazon túl, hogy megköszönte a gála létrejöttét, üdvözölte a nyári szünetre váró kicsiket és nagyokat, hasznos és kellemes időtöltési lehetőségeket kínált a jelenlévőknek.

A remek hangulatú eseményen többen is megénekeltették a nézőket: Radics Gigi, Farkas Zsolti és az MDC zenekar frontembere, Maykee is legnagyobb slágereivel kedveskedett. A jövő nagy tehetségeinek is tapsolhattunk, ugyanis a baptista oktatási intézmények idei Gyöngyhalász vetélkedőjének – ének kategóriában – két első helyezettje, Tóth Cintia és Tőkés-Bodor András megcsillogtathatta énektudását. Mindezek mellett Gyulai Krisztián tízszeres magyar fitness bajnok akrobatikus elemekkel tarkított bemutatóval készült. A program második felében Magyarország első számú utazó showjának szereplői, a Mr. Gerald Show tagjai biztosították a remek hangulatot és a nem mindennapi izgalmakat.

A show végén a Hotelmix Marketing Group Kft. nagyvonalú felajánlásának köszönhetően egy kétszemélyes wellness hétvége találhatott gazdára a közönség körében. A rendezvényről azonban senki nem távozhatott üres kézzel: a Coca Cola HBC Magyarország jóvoltából ásványvízzel, míg a Rauch Hungária Kft. hozzájárulásával gyümölcslevekkel tudták csillapítani szomjukat a jelenlévők a tikkasztó hőségben.

Minden támogatónknak, jelenlévőnek és fellépőnek köszönjük a részvételt!

 


RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére