“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Fórum a migrációs válságról

Author: Főadmin Date: 2016. június 02., csütörtök 12:56

 

A konferenciát május 31-én a Stefánia Palotában, a Honvéd Kulturális Központban rendezték. A meghívott előadók az ENSZ illetékes szervezetét, a Belügyminisztériumot, a Külügyminisztériumot, a nemzetközi migrációs és segélyszervezeteket képviselték. Az egyik vitaindító előadást a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa mondta el, majd a civil-katonai fórum konzultációkkal, kérdésekkel és válaszokkal folytatódott, illetve zárult. Horváth Sándor beszámolójában azokat a tapasztalatokat összegezte, amelyeket munkatársaival együtt programvezetőként megszerzett a migrációs válság kezdete óta máig a segélyszervezet ilyen természetű akcióit koordinálva.

 

   

RELATED NEWS

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére