“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Fiatalok az emberkereskedelem ellen – V4 pályázat

Author: Süni Date: 2014. január 13., hétfő 08:47

Ezen a programon, a partnereknél korábban meghirdetett esszé pályázat nyertesei vehettek részt, országonként két diák és egy kísérő.

A cseh és szlovák partnerekkel átbeszéltük a program sajátosságait, országonkénti eltéréseit. Részt vettünk egy 5 órás mozi maratonon, ahol két hosszabb filmet néztünk meg az emberkereskedelem témakörében, ellátogattunk szociális intézményekbe és meghallgattunk egy előadást arról, milyen biztonsági intézkedések közepette menekítik az emberkereskedelem áldozatait.

Programunk fő tevékenysége egy prezentáció sorozat volt, amellyel a három résztvevő ország minél több középiskolájába próbáltunk eljutni. Prevenciós előadásunkban bemutattunk egy ismertető filmet és beszéltünk az emberkereskedelem gyors terjedéséről és az áldozatok gyorsan növekvő számáról.

RELATED NEWS

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére