“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Az „Együtt-Értük” Alapítvány megköszönte

Author: Főadmin Date: 2016. január 15., péntek 16:36

 

Orbánné Molnár Anikó, az alapítvány létrehozója, a kuratórium elnöke az eseményen beszámolt az elmúlt év gazdag és sokrétű tevékenységéről. Támogatták a sérült gyermekek rehabilitációját, nyári táborok megvalósulásához járultak hozzá. A fiatalok tehetséggondozása évek óta szerepel az alapítvány tevékenységei között, miközben programot hirdettek az integráció jegyében és jótékonysági koncertet szerveztek a helyi kulturális központ támogatásával. Diák-önkéntes programot működtetnek, mentálhigiénés kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak családok részére. Pályázatok révén sportszereket vásároltak, integrált „öko-kuckó” foglalkozásokat szerveztek. Az alapítvány kuratóriuma a rendezvényen köszönte meg a Baptista Szeretetszolgálat, a Fehérvár Travel, a martonvásári önkormányzat és az ÉTA Szövetség támogatását, segítségét. Az évértékelő rendezvényt a Nemzeti Táncszínház révén a Netz Táncprodukció műsora zárta.

 

 

RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére