“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Anne Frank - Történelem a mának című vándorkiállítás nyílik a VIK Középiskolában

Author: Főadmin Date: 2014. szeptember 04., csütörtök 22:19

A Vendéglátó, Idegenforgalmi és Kereskedelmi Baptista Középiskola és Szakiskolában 2014. szeptember 10-én nyílik az „Anne Frank - Történelem a mának” című vándorkiállítás a Holokauszt 70. évfordulója alkalmából.
 
A kiállítás anyagát az amszterdami Anne Frank Ház állította össze, amely Anne Frank és családja történetét mutatja be annak történelmi kontextusában.
 
A kiállítást Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat vezetője nyitja meg. Erre az alkalomra a VIK Középiskola meghívta a Baptista Szeretetszolgálat több tagját, valamint valamennyi baptista iskola vezetőjét. A kiállítás megtekintésére várjuk az iskolákat is előzetes bejelentkezés alapján.
 
Helyszín: VIK Középiskola, 1078 Budapest, Hernád utca 3., 410-es terem és könyvtár

A kiállítás 2014. szeptember 30-ig ingyenesen látogatható tanári kíséret mellett 14-20 éves diákok számára csoportosan. A baptista fenntartású iskolák számára naponta 9.00-15.00 óra között, előre egyeztetett időpontban. Az iskolánk diákjai vezetik körbe az érdeklődőket. Időpont egyeztetés, és információ: decsi.ibolya@vikiskola.hu e-mail címen.
 
A VIK Baptista Középiskola vezetősége és a szervezők

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére