“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Amerikaiakkal az ibrányi gyermekekért

Author: Süni Date: 2014. augusztus 14., csütörtök 10:16
Cimkék: angolbaptist men and women on missionibránynyáritábor

A Baptista Szeretetszolgálat és az észak-karolinai Baptist Men and Women on Mission szervezet együttműködése által hétfőn nyitotta meg kapuit az ibrányi angol keresztény tábor, amely által több mint ötven gyermeknek adódik lehetősége arra, hogy mind az angol nyelv tudásában, mind világszemléletében fejlődjön. Az egy hetes táborban a 3 és 12 év közötti gyermekeket egy több mint huszonöt tagú magyar-amerikai csapat szolgálja. Az énekek, színes kézművességek, építő bibliai történetek és játékok által a gyermekek nem csak fizikailag fejlődnek, de lelkileg is gazdagodnak a segítők figyelmes szeretete és szavai által. A szülők visszajelzése szerint a gyermekek otthon is lelkesen mutatják be a táborban tanult énekeket. Még nincsen vége a hétnek, de már a jövőévi tervekről érdeklődnek a résztvevők, hogy jöhetnek-e. A környéken idén a nagyhalászi iskolások táboroztatása után ez a második baptista angol tábor.

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére