“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Áldás és tapasztalat: reménységgel tekintenek a jövő elé a pécsi adománypontok vezetői

Author: Főadmin Date: 2015. március 09., hétfő 14:56

A nyilvánvaló sikerek mellett a két területi koordinátor, Piszér István és Kámán Tamás folyamatosan a továbblépés lehetőségeit fontolgatja és segít:  minap például a kecskeméti baptista gyülekezettől jártak náluk hatan egy baráti beszélgetésre, tapasztalatcserére. A kecskemétiek egy garázsban dolgoznak, de azt már "kinőtték", ezért más, jobb megoldáshoz várják a pécsiek tanácsai mellett az Úr áldását és útmutatását. Piszér István elmondta, hogy váratlan németországi segítséget kaptak az elmúlt év végén. Egy ottani, Pécsre gyakran látogató magyar származású házaspár közvetítésével jutottak hozzá egy jó állapotú teherautóhoz, amit fél évig ingyen használhatnak öreg, sokat szerelt saját járművük helyett. Amikor elutaztak érte, adományokkal megrakodva jöttek haza: az Úr ilyen gazdagon megáldotta azt az utat, jegyezte meg István. A teherautó májusig van náluk, de abban reménykednek, hogy korábbi tapasztalataikhoz hasonlóan azután is megoldódnak majd szállítási gondjaik.  

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére