“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A „frontvonal” kórházai közül legutóbb a székesfehérvárit segítettük

Author: Főadmin Date: 2020. április 26., vasárnap 21:28

 

Székesfehérvár - Az összefogás jegyében folyamatosan érkeznek az adományok a karitatív szervezetekhez, majd a járványügyi helyzetben kiemelt kórházakhoz. Minap a fehérvári kórháznak adtunk át adományt.

A Katolikus Karitász székesfehérvári logisztikai központjába érkezett meg pénteken a Johnson & Johnson cég fertőtlenítő hatású szájvizet és kézkrémet tartalmazó, 10,5 millió forint értékű adománya, amit a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács tagszervezetei juttattak el a járványügyi helyzet frontvonalában működő hat kórháznak.

Az ajkai átadáson, a Magyar Imre Kórháznál a vállalat marketingvezetője, Dóczi Dóra úgy fogalmazott, hogy hitvallásuknak megfelelően rendkívül fontos számukra az egészség védelme és ennek, valamint a társadalmi felelősségvállalásnak a jelképe az adományozás. Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár, a koordinációs tanács elnöke megköszönte az összefogást, amit megmutat a magyar nemzet. Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége úgy fogalmazott, nagyon sokan tesznek most a válsághelyzet enyhítéséért, jó látni az országos karitatív szervezek nagyszerű összefogását is. Spányi Antal, a Katolikus Karitász püspök elnöke, székesfehérvári megyéspüspök imádságában a koronavírusos betegekre és hozzátartozóikra, az egészségügyben és szociális területeken dolgozókra, valamint az egész magyar nemzetre kérte Isten áldását.

A Fejér Megyei Szent György Kórház részére Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálatnak a vészhelyzet-kezelési igazgatója adta át a 840 palack szájvizet és a 64 darab kézkrémet tartalmazó adományt dr. Bucsi László főigazgatónak. 

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére