“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A legszelídebb motorosok: megint volt Jótékonysági Kids Race

Author: Főadmin Date: 2016. június 10., péntek 20:57

 

A segélyszervezet csapata már napokkal korábban sátrat nyitott a rendezvényen, hogy programjait népszerűsítse és gyűjtsön a rászorulóknak. A fesztiválozók sok egyéb mellett láthatnak kaszkadőr bemutatót, műrepülést, élvezhetik a sok-sok zenét és a hideg sört, de az ötletgazdák ismét gondoltak a jótékonykodásra is, ezért az eseménysorozat legkedvesebb, mégis fontos mozzanata lehetett a Jótékonysági Kids Race, amikor a RÉGIO Játék támogatásával óvodások versenyeztek kis motorjaikon.

A Baptista Szeretetszolgálat második alkalommal partnere a találkozó és fesztivál szervezőinek, a segélyszervezet akciójának célja, hogy a motorosokat és más látogatókat adakozásra, egy tank benzin árának felajánlására buzdítsa. Az adományokból a szervezet az elmúlt évhez hasonlóan rászoruló óvodásokat támogat majd az alábbi számlaszámra gyűjtött összeggel: 10918001-00000061-69770006. (Utaláskor a közlemény rovatba az adományozók írják rá: Kids Race). Az elsők között ajánlotta fel segítségét Takáts Tamás a Karthago, és Mező Misi, a Magna Cum Laude együttes énekese.

A kicsik versenye izgalmasan, igazi profikhoz méltó külsőségek között zajlott le a „régi” motorosok és kísérőik mosolyától övezve. A kisfiúk és a kislányok külön indultak, és bár ezúttal sem a győzelem, hanem a részvétel volt a legfontosabb, érdemes megemlíteni a seregélyesi baptista óvoda legjobbjait: Rujsz Georginát, Farkas Líviát és Závotka Áron Csongort. Elsőnek lenni, jó helyezést elérni mindig boldogság, de a legnagyobb diadalt mégis azzal aratták a kis motorosok, hogy versenyükkel felhívták a „harlisok” és más fesztiválozók figyelmét az adományozásra, s így bizonyára sok óvodás korú rászorult pajtásukon segítettek.     

 

 

 

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére