“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A baptista iskolák adománya az Utcafrontnak

Author: Főadmin Date: 2017. január 20., péntek 10:29

 

– Nyolcvan zsák ruha, takarók és mintegy ötven kilogrammnyi tartós élelmiszer érkezett január 20-án péntekig a hajléktalan ellátással foglalkozó intézményekhez a baptista fenntartású iskoláktól – összegzett Dr. Miletics Marcell, a Baptista Szeretetszolgálat Utcafront részlegének igazgatója, aki hálásan köszönte meg a rendkívüli segítséget, ám hozzátette, még mindig várják az adományokat.  

A szociális munkások arra hívják fel a figyelmet, hogy szükség lenne még pokrócokra, kabátokra, hálózsákokra, téli cipőkre, zoknikra, kesztyűkre, nadrágokra, takarókra és pulóverekre, de tartós élelmiszerre is. Az adományokat az Utcafront szociális munkásai a nap 24 órájában várják a X. kerület Bánya utca 1. szám alatt. A felajánlások ügyében a 06-1-2609855-ös telefonszámot érdemes hívni.  A segélyszervezet a hajléktalan léthelyzetben élő emberek érdekében várja a pénzadományokat is az alábbi számlaszámom: KDB Bank - 13555555-55555555-55555555. (A közlemény rovatba írják rá: Utcafront.) Szükség lenne üresen álló, hasznosítható ingatlanokra is. A segélyszervezet önkéntesek jelentkezését ugyancsak szívesen fogadja!

A Baptista Szeretetszolgálat krízisautója hétfőtől péntekig napi 10 órában járja az utcákat, a segítők a Menhely Alapítvány diszpécser szolgálatával együttműködve 8-tól 18 óráig dolgoznak. Nagyon fontos, hogy mindazok, akik olyan fedél nélkül élőt látnak, akinek segítségre van szüksége, hívják a 06-1-3384186-os telefonszámot! Élelem, tea és meleg ruha van az autóban, és aki szeretne valamelyik intézménybe, nappali melegedőbe kerülni, azt oda irányítják, ha orvosi segítségre van szükség, intézkednek.

A segélyszervezet HUBA-Rescue24 mentőcsapata az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kérésére speciális járművekkel áll készen arra, hogy ha a helyzet megköveteli, az utakon és az elzárt településeken segítsen a bajba jutottakon.   

     

Fotó: Mónus Márton

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére