“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A 2019-es esztendőben is nagy sikerrel zárt a Cipősdoboz Akció. Köszönjük!

Author: Főadmin Date: 2019. december 19., csütörtök 19:25

 

Budapest Több mint 60 ezer cipősdoboz ajándékot gyűjtött össze a 2019-es évben a jótékonysági programot 16. alkalommal lebonyolító Baptista Szeretetszolgálat. Az évről-évre egyre népszerűbb Cipősdoboz Akció bázisa idén is a budapesti Deák tér melletti Cipősdoboz Vár volt. A kampány újabb gyűjtőpontokkal bővült, országszerte már 350 helyen várták az adományokat.

 

A Baptista Szeretetszolgálat idén 16. alkalommal hirdette meg a Cipősdoboz Akciót, amelynek célja ismét az volt, hogy az akcióhoz csatlakozók cipősdobozba csomagolt ajándékkal tehették szebbé a rászoruló gyerekek karácsonyát. Az akció honlapján útmutatást adtak a csomagok elkészítéséhez, amelyeket 350 gyűjtőponton vártak, hogy még karácsony előtt eljuttathassák azokat a rászoruló gyerekeknek: nevelőotthonokban lakóknak, mélyszegénységben élőknek, nehéz sorban nevelkedőknek. A kampány eltelt napjai alatt több mint 60 ezer cipősdobozt kaptak a gyűjtőpontok az adományozóktól, s ezek nagy részét már kiosztották a rászorultaknak az ország különböző részein, de jutottak dobozok a határon túlra is, például Kárpátaljára. Az akcióhoz ismert emberek csatlakoztak.

A Baptista Szeretetszolgálat idén is útjára indította a látássérült gyerekekre fókuszáló Látható Szeretet programját is. A kampány lehetőséget biztosított ahhoz, hogy az ajándékozásra jelentkező dobozolók személyre szabott meglepetést készíthessenek. Online cipősdobozokat is lehetett vásárolni.  

A 2019-es év Cipősdoboz Akciójának kampányzáróját december 19-én, csütörtökön délután a Magyar Nemzeti Múzeumban rendezték meg, ahol kétszáz gyermek kapott ajándékot és nagyszerű hangulatot, zenét és táncot varázsolt a helyszínre a Pa-Dö-Dö együttes, valamint Pál Dénes, akinek felléptek mentoráltjai is.

Fotó: Steiner Csilla

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére