“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Author: Főadmin Date: 2019. május 11., szombat 12:51

 

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!


Idén 13. alkalommal rajtolt el Magyarország egyik legnépszerűbb közösségi sporteseménye, az NN Ultrabalaton. A Balatont megkerülő egykörös verseny egyben Közép-Európa leghosszabb futóversenye is, amit egyéniben, váltóban, futva vagy bringával teljesíthetnek a résztvevők. Május 10-én, pénteken késő délután hivatalosan is megnyitották a versenyt, a rajt szombaton reggel volt.

Bíró Heni március 21 és 24 között 196 kilométert futott le a Szorgos Kezek Házának kültéri fitnesz parkjának megvalósításáért. Azonban nem állt meg ennyinél: tovább folytatja vállalását a fogyatékkal élőkért május 11-én, amikor 221 kilométert teljesít egyetlen nap alatt. Heni azért fut, hogy a fogyatékkal élő gyermekek is teljes, boldog életet élhessenek a nekik megfelelő környezetben.

A Szorgos Kezek Háza mindent megtesz annak érdekében, hogy a fiatalok minél jobban, egészségesebben töltsék el a mindennapjaikat. Ennek érdekében kiemelt figyelmet fordít nemcsak a benti foglalkozásokra, hanem a szabadban eltöltött időre is. Bíró Heni jótékonysági futó szívügyének tekinti a SZOKE ház lakóit.

Legyen ez az ügy a mi közös célunk! Segítsünk Heninek, hogy együtt minél szebbé tehessük a Váci SZOKE ház kültéri parkját! Heni fut helyetted…

Célja elérésében anyagilag is támogathatod a szíved szerint való összeggel egészen május 15-ig a www.baptistasegely.hu/adomanyozas honlapon, valamint banki átutalással is: Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány (UniCredit 10918001-00000061-69770006, megjegyzés: jotekony futas).

Nem adjuk fel! Hajrá Heni!


RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére