“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Ukrajnai program nemzetközi együttműködésben, civil szervezetekért

Author: Főadmin Date: 2019. február 23., szombat 11:34

 

„A nyugat-ukrán civil szervezetek jövőbeni munkaképességének növeléséért a fiatalok körében” címmel új programot indított a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány, aminek keretében képzéseket és iskola-látogatásokat valósít meg Kárpátalján. 


„A nyugat-ukrán civil szervezetek jövőbeni munkaképességének növeléséért a fiatalok körében” címmel új programot indított a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány, aminek keretében képzéseket és iskola-látogatásokat valósít meg Kárpátalján. A Visegrád Fund által támogatott pályázatban a szeretetszolgálat szlovák, lengyel és ukrán civil szervezetekkel dolgozik együtt. A résztvevők az említett témákban nemzetközi szakértőktől kapnak ismereteket.  Célunk, hogy növeljük a helyi civil szervezetek ismereteit az ifjúsági munka, a projekt és HR menedzsment, drogprevenció és az emberkereskedelem elleni küzdelem területén. A programban ukrán civil szervezetek és oktatási intézmények vesznek részt. Szintén a képzés célja a résztvevők közötti kapcsolat és együttműködés erősítése.

A programot elindító meetinget 2019. február 18-án Budapesten tartotta meg a segélyszervezet. A résztvevő partnerekkel a program tevékenységei és megvalósítási lépései lettek átbeszélve.

 

HBAid launched a new program, which provides training and school visits in Transcarpathia. In the application supported by the Visegrád Fund, HBAid works with Slovak, Polish and Ukrainian NGOs. Participants will learn from international experts on these topics. Our aim is to increase the knowledge of local NGOs in the field of youth work, project and HR management, drug prevention and human trafficking. Ukrainian NGOs and educational institutions participate in the program. The aim of the training is also to strengthen the relationship and cooperation among participants.

The Kick off meeting was held in HBAid’s office, in Budapest. Participating partners discussed program activities and implementation steps.

 

https://www.visegradfund.org/

 



RELATED NEWS

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Pákozd - Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából.

2000-nél több családnak segít karácsonykor a Lidl

Budapest – A Lidl Magyarország szívügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást, melynek jegyében hosszú évek óta szervez adománygyűjtő programot a szeretet ünnepe alkalmával is. A vállalat az idei rendhagyó kezdeményezésének köszönhetően összesen közel 20 millió forint értékben adott át élelmiszereket a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Elismerések, díjak a 2023-as év legjobb szeretetszolgálatosainak

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2023. év elismeréseit december 15-én a Benczúr utcai Baptista Házban vehették át munkatársaink, önkénteseink.

Lap tetejére