“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Nincs B-Terv!: akár 18 milliós támogatás a Baptista Szeretetszolgálat pályázatán

Author: Főadmin Date: 2018. május 15., kedd 20:58

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány tájékoztató rendezvényre várta mindazokat, akik szervezetüket képviselve érdeklődnek a Nincs B-Terv! elnevezésű pályázat iránt. 

 

Május 15-én, kedden beszéltek a Baptista Szeretetszolgálat szakemberei, Gál Dávid ügyvezető igazgató és Baczkó Zsuzsanna program koordinátor a Nincs B-Terv! elnevezésű pályázat részleteiről a Premier KultCafé-ban. Olyan civil szervezetek képviselőit várták a tájékoztató találkozóra, amelyek a klímaváltozáshoz kapcsolódó veszélyekre hívják fel a figyelmet és készen állnak arra, hogy tegyenek a magyar társadalom ellenálló képességének javításáért. Azokat a közösségeket is hívták az eseményre, amelyek a fenntartható fejlődés témakörében motiválják az embereket, a magyar társadalmat arra, hogy aktív résztvevői legyenek a fenntartható gyakorlatok alkalmazásának. Néhány a támogatható célok közül: felelős fogyasztási és termelési minták kialakítása és megismertetése, innovatív oktatási módszerek alkalmazása, iskolai előadások, tudatosságnövelés, a helyi termelést, a fenntartható életvitelt népszerűsítő akciók. A pályázaton elnyerhető maximális összeg 18 millió forint, a beküldési határidő június hónap második felének valamelyik napján zárul: erről később még jelenik meg tájékoztatás.

 

  

 

RELATED NEWS

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Pákozd - Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából.

2000-nél több családnak segít karácsonykor a Lidl

Budapest – A Lidl Magyarország szívügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást, melynek jegyében hosszú évek óta szervez adománygyűjtő programot a szeretet ünnepe alkalmával is. A vállalat az idei rendhagyó kezdeményezésének köszönhetően összesen közel 20 millió forint értékben adott át élelmiszereket a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Elismerések, díjak a 2023-as év legjobb szeretetszolgálatosainak

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2023. év elismeréseit december 15-én a Benczúr utcai Baptista Házban vehették át munkatársaink, önkénteseink.

Lap tetejére