“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Egyenlő esélyeket minden babának!

Te is segíthetsz, hogy minden baba egyenlő esélyekkel indulhasson az életben! Hozd be hozzánk kisbabád kinőtt ruháit, megunt játékait, egyéb használati eszközeit, de akár újakat is szívesen fogadunk! A cél, hogy felszereljünk tíz olyan babasarkot, melyekkel a hátrányos régiókban megindulhat a felzárkóztatás.

Dr. Szilágyi Béla: Keresztény válaszokat kell adni a kihívásokra!

Tihany - A Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága rendezett konferenciát Tihanyban, a bencés apátságban, amelyre egyházak képviselői és egyházakhoz tartozó segélyszervezetek vezetői, szakemberei kaptak meghívást. Az esemény résztvevője volt a Baptista Szeretetszolgálat elnöke, Dr. Szilágyi Béla is.

Véget értek a hazai YouLead vitaversenyek: irány a döntő!

Az Európai Unió néhány szervezete „You Lead” elnevezéssel olyan vitaversenyt kezdeményezett, amelynek az volt célja, hogy ösztönözze a fiatalok szerepvállalását és a demokratikus vitát, valamint összekapcsolja azt a környezetvédelemmel.

Ellátottjaink és munkatársaink közül többen ott voltak Ferenc pápa látogatásán

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott hatvani Hegymenet klub ellátottjai, fogyatékkal élő gyermeket nevelő szülők, hajléktalanszállónk lakói, valamint az őket kísérő munkatársak Dr. Szilágyi Bélával, a segélyszervezet elnökével együtt voltak ott a budapesti Rózsák terén.

Munkatársaink is megosztották tapasztalataikat az önkéntességről

Budapest - Önkéntes konferenciát rendeztek április 25-én a Baptista Teológiai Akadémián. Az eseményen részt vettek a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai is.

Különböző feladatokra keresnek munkatársakat az intézmények

A Baptista Szeretetszolgálat EJSZ, a RESZIK és a Baptista Integrációs Központ is munkatársak jelentkezését várja.

Áldott húsvétot, feltámadási ünnepet kíván a Baptista Szeretetszolgálat!

Áron a mennybe költözött

Két évtizedes munka, közösen átélt küzdelmek és csodák, barátságok és nehézségek, harsogó nevetés és könnyek.

Kutyás egyesület a HUBA Rescue24 speciális mentőkért

Pákozd - A K9 Keresőkutyás Egyesület kutyaszállító ketreccel ellátott autója gördült be minap a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjának udvarára. Egy sikeres adománygyűjtő akció lezárása volt az alkalom: az egyesület tagjai a törökországi földrengést követő segítségnyújtásban tevékenykedő Rescue24 speciális mentőegység munkáját kívánták anyagilag is támogatni.

Gyűjtés a súlyosan beteg kislányokért és anyukájukért

Az anyuka elveszítette szeme világát, és sajnos kislányai is örökölték a daganatos betegséget. A Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtést indított életkörülményeik javítása érdekében.

Lap tetejére